Jump to content


Highest Reputation Content


#127538 Zahtevi za unban

Posted by Joe on 09 July 2008 - 11:16 AM

Datum poslednje izmene: 07.07.2011

Ukoliko ste banovani na nekom KGB CS serveru, a smatrate da niste to zaslužili ili pak želite da se izvinite možete ovde zatražiti zahtev za unban:

OBAVEZNO UPIŠITE SVE PODATKE IZ DOLE TRAŽENIH 7. TAČAKA ILI SE VAŠ BAN UOPŠTE NEĆE RAZMATRATI I OBAVEZNO PRVO PROČITAJTE PRAVILA SERVERA: http://www.kgb-hq.co...vila-ponasanja/ !

U zahtevu za unban morate napisati sledeće:

1. Server na kojem se desio ban (alfa, beta, dm, gg)
2. Vaš Steam ID
3. Vaš IP (www.cmyip.com)
4. Vaš nick koji je tada bio na serveru
5. Mapa koja se igrala na serveru kad je pao ban
6. Datum i vreme kada se desio ban
7. Napišite vaše mišljenje o situaciji

NAPOMENA 1: Šta god da se desilo na serveru, NEMOJTE pisati nervozne i bezobrazne postove jer time nećete ništa rešiti. Jednostavno napišite tražene podatke i vaše mišljenje o situaciji. Svako nepoštovanje i vređanje admina će dovesti do brisanja vašeg posta i BAN se neće uzeti u razmatranje.

NAPOMENA 2: Ovo je tema samo za public servere, ClanWar serveri služe samo za mixeve i mečeve i tamo nema šta admin da "ne valja", tako da na tim serverima nije dozvoljeno "public" igranje i samim tim nema šta da se iko žali sto ga je admin kikovao ili banovao na CW serveru osim ako se to nije desilo u toku nekog mix-a ili meča.

NAPOMENA 3: Ovde se traži unban samo ako ste dobili vremenski ban za ponašanje na serveru, zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj community, ostavljanje IP adrese drugog servera, zabranjeno je vređanje drugih igraca kao i vredjanje na verskoj i nacionalnoj osnovi. Ako ste banovani zbog cheat-a neće biti unban i nemojte bezveze postovati osim ako posedujete svoj DEMO date situacije shodno savetu datom u pravilima servera. Pre postovanja u ovoj temi pročitajte pravila servera koja se nalaze na ovoj temi: http://www.kgb-hq.co...a-na-serverima/ kako bi bili izbegnuti nepotrebni postovi.

NAPOMENA 4: Pošto admini ovde nisu debili niti deca, već jednostavno i oni imaju fitilj, može da se desi da pogreše i ako se ovde žalite na admina lepo postujte situaciju itd prema gore navedenim uputstvima i rešiće se. Zabranjeno je psovanje, vređanje, pretnja i napadanje admina i ako se tako budete žalili samo će vas svi "napušiti" i ništa nećete postići osim da se još iznervirate i da se još više zaglavite na forumu i dobijete i ovde ban.

NAPOMENA 5: Možete postovati žalbu na ban samo ako je ban MLAĐI od 72 sata. Sve preko toga nećemo razmatrati!

NAPOMENA 6: Nemojte zahtevati DEMO, admin ni u jednom slučaju nije dužan da vam pravda svoj ban ili bilo šta dokazuje. Uvek će se više verovati adminu nego vama jer su admini provereni ljudi sa dugogodišnjim stažom na KGB serverima.

Znači bez nervoze i ljutnje, ovo je samo igra čiji je cilj druženje i zabava. Ko bude psovao i pisao nervozne žalbe, iste neće biti razmatrane.

Nemojte da omalovažavate i napadate admine jer niste svesni koliko su oni posvećeni praćenju situacije na serveru da bi svima bilo bolje, tako da svakako imaju pravo na grešku.

Molimo sve članove KGB foruma koji nemaju osnova da pišu na ovu temu, da se ne upuštaju u bilo kakvu raspravu ili davanje komentara u suprotnom user moze dobiti opomenu (warn).

Hvala na razumevanju, KGB team.
  • 24


#518564 VICEVI :)

Posted by prota on 08 October 2011 - 01:55 AM

u jednom kraljevstvu, nekada davno, kralj odlučio da se oženi. pronađe najlepšu devojku kraljevstva, oženi je. al ona neće da se prca.
nakon godina uzaludnog pokušavanja ode kod vračare da mu pomogne.
kaže vračara :
- mogu da ti spravim jedan napitak, ali proces pravljenja je dug, i treba mnogo sastojaka koje ja nemam. moraćeš ti da mi ih nabaviš
- može, nema frke.
- prvo što mi treba je jedna pečurka, koja raste ispod jednog endemskog drveta, u jednoj šumi, u jednoj prekookeanskoj zemlji.
krene kralj na put. pređe okean za godinu dana. luta, traži šumu, traži drvo. nađe drvo, iskopa pečurku, krene kući. vrati se nakon 2 i po godine.
kaže vračara :
- odlično. sad što mi treba je jedna kopriva, koja raste u jednoj ogromnoj livadi, na jednom ogromnom ostrvu.
pronađe kralj ostrvo, luta livadom, traži koprivu. nađe je, ubere i krene kući. vrati se nakon 3 godine.
kaže vračara :
- odlično. sad sve što nam još treba je jedno jaje. jaje se nalazi u jednom vrapcu koji se nalazi u pećini koju čuva zmaj, posle kog se nalazi strašan medved.
ode kralj na putovanje. luta, traži pečinu. nađe pećinu, kolje se sa zmajem, ubije zmaja. kolje se sa medvedom, ubije medveda. lovi vrapca, lovi. ulovi ga i raspori i uzme jaje.
posle 5 godina vraća se kući.
kaže vračara :
- odlično. sad se strpi 2 godine dok se napitak skuva i sve će biti spremno.
sačeka kralj dve godine, pa ode kod vračare.
kaže vračara :
- napitak je gotov. sve što treba da uradiš je da narediš kuvarima da spreme ogromnu večeru. na večeri neka bude gomila svega, ali neka sve presole.
ti bočicu s napitkom stavi pored bokala s vinom. ona će da ožedni, i kad krene da sipa vino videće bočicu s napitkom. kad se nagne da vidi kakva je to bočica, A TI JOJ GA MUNI ZGUZA!
  • 21


#570972 Svaštara

Posted by TeaseR on 08 January 2013 - 04:23 AM

Posted Image
  • 17


#452864 Svaštara

Posted by Sky a.k.a n1kola on 17 December 2010 - 07:28 PM

Posted Image
  • 16


#580954 Svaštara

Posted by popneco on 06 September 2013 - 12:41 PM

KdO1llP.jpg


  • 17