Jump to content


Photo

sta da menjam ? :D


  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#1 dESOLUTION

dESOLUTION

    KGB Sergeant

  • Members
  • 517 posts

Posted 29 April 2011 - 07:54 PM

iam sledecu konfu : amd phenom 9500 quad core 2.2 4gb ram, ati radeon 4650 1gb,interesuje me sta da menjam,pretpostavljam da treba grafa pa ako moze neka preporuka 150-200 e...mada ako treba jos nesto sve preporuke su dobrodosle :D
  • 0

#2 恐怖症

恐怖症

    sveti bes

  • Banned
  • 4,918 posts
  • Locationsomewhere beyond your mind

Posted 29 April 2011 - 08:26 PM

Pa samo GPU.
  • 0
Dear Kids, There is no Santa Claus. The presents are from your parents.
Merry Christmas, Wikileaks

"If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize!" ~ seriously , do it.
"The greatest mistake you can make in life is continually to be fearing you will make one" - Elbert Hubbard

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║║│║▌║▌║║█
improvise. adapt. overcome. be numero uno

#3 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 29 April 2011 - 08:28 PM

Sve
  • 0

#4 恐怖症

恐怖症

    sveti bes

  • Banned
  • 4,918 posts
  • Locationsomewhere beyond your mind

Posted 29 April 2011 - 08:39 PM

Sto bi menjao quad?
  • 0
Dear Kids, There is no Santa Claus. The presents are from your parents.
Merry Christmas, Wikileaks

"If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize!" ~ seriously , do it.
"The greatest mistake you can make in life is continually to be fearing you will make one" - Elbert Hubbard

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║║│║▌║▌║║█
improvise. adapt. overcome. be numero uno

#5 dESOLUTION

dESOLUTION

    KGB Sergeant

  • Members
  • 517 posts

Posted 29 April 2011 - 08:43 PM

Sve


ma ne treba meni neki super nabudzeni komp nego da mogu da opikam cs,LoL, i poneku noviju igricu na medium, low :D
  • 0

#6 恐怖症

恐怖症

    sveti bes

  • Banned
  • 4,918 posts
  • Locationsomewhere beyond your mind

Posted 29 April 2011 - 09:10 PM

Pa onda uzmi GTX560Ti i uzivaj.
  • 0
Dear Kids, There is no Santa Claus. The presents are from your parents.
Merry Christmas, Wikileaks

"If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize!" ~ seriously , do it.
"The greatest mistake you can make in life is continually to be fearing you will make one" - Elbert Hubbard

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║║│║▌║▌║║█
improvise. adapt. overcome. be numero uno

#7 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 29 April 2011 - 10:04 PM

lol sa njom nista ne bi uradio ;) Ni amd x6 na 4ghz ne moze da gura gtx560 kako treba ;)
  • 0

#8 Barumbarum

Barumbarum

    Scene Informer

  • Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 29 April 2011 - 11:16 PM

Ja sam se za nju isto zaleteo,ali sam dobio vise kamenja nego cveca za nju,pa sam je zaobisao..
  • 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#9 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 30 April 2011 - 12:10 AM

ne,dobra je karta ;) Cela gtx 5x0 serija je fenomenalna,ali opet,trazi koliko-toliko pristojne i ostale komponente ;) I jednostacno nece lepo da radi sa amd-eom ;) Desava se low gpu usage ;) Zato Sandy bridge (ako imate kesha) i mirni ste :P
  • 0

#10 Barumbarum

Barumbarum

    Scene Informer

  • Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 30 April 2011 - 01:05 PM

Ok za to..tako je i meni recheno,dobra je karta ali ne vredi bacati 200+ evra kad moze bolje za manje para..i opet Dx11 nisam ga bash zeljan,ima desetak igara na istim a vecinu sam presao tako da ne zurim..
  • 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#11 dESOLUTION

dESOLUTION

    KGB Sergeant

  • Members
  • 517 posts

Posted 30 April 2011 - 02:51 PM

pa ajde predlozite nesto ako znate tolko ..
  • 0

#12 lak1

lak1

    KGB Soldier

  • Members
  • 14 posts

Posted 30 April 2011 - 03:30 PM

http://itsvet.com/pr...mp_vga/130/2610

Edited by lak1, 30 April 2011 - 04:53 PM.

  • 0

#13 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 30 April 2011 - 03:40 PM

5850 ;) Ima vec tema ;)
  • 0

#14 m.L

m.L

    KGB Master Sergeant

  • Members
  • 1,378 posts
  • LocationBeograd

Posted 01 May 2011 - 11:22 PM

Nema sanse da ce taj X4 Phenom da izvuce sve iz 5850.

Cak je u ovom slucaju, bolja kombinacija neki Athlon II 260 i HD5850, nego cetiri ubagovana jezgra koja ne mogu da se OC-uju ni 400MHz.

Za 200e uzmi;

HD5770
MSI C45
Athlon II X3 445

Ako prodas to tvoje, imaces para za ovo. Plus ce da ti i ostane...
  • 0
Phenom II 960t x4 4,0GHz @ CM TX2/4GB DDR3 1700MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4N98TD EVO /HD6950 1GB Sapphire (Unlocked & 940/1375 1.2v)/WD 1,5TB 15EARS 64mb /Thermaltake v3/Chieftec CFT-750-14CS 750w/Acer x223HQ

#15 p@jseR

p@jseR

    KGB Master Sergeant

  • CS Alfa Admins
  • 1,097 posts
  • LocationValjevo

Posted 09 May 2011 - 10:10 AM

Da se i ja ocesem o temu :), imam onaj Phenom II 555 3.20GHz/7MB 64Bit BOX Black edition, uspeo sam nazalost samo 1 od 2 dodatna jezgra da otkljucam tako da je to sada trojezgarni procesor na 3.2mhz, nisam imao potrebu da klokujem dodatno.
Interesuje me koliko bi ovaj procesor "saradjivao" sa gore pomenutom 5850 ili bih ipak trebao da kupim nov cpu? :)
  • 0
Serbon

#16 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 09 May 2011 - 02:02 PM

Saradjivao bi lepo ;) Amd karte traze manje sirove procesorske snage nego nvidia ;) Mozda u nekoj igri (bas mali broj igara) imao bi 3-4 frejma manje,ali radilo bi ok ;)
  • 0

#17 p@jseR

p@jseR

    KGB Master Sergeant

  • CS Alfa Admins
  • 1,097 posts
  • LocationValjevo

Posted 09 May 2011 - 10:08 PM

Bas lepo, za sada mi je ova 5750 dovoljna al' posto cene svih komponenti rapidno padaju verovatno cu uskoro kupiti nesto novo.
  • 0
Serbon

#18 m.L

m.L

    KGB Master Sergeant

  • Members
  • 1,378 posts
  • LocationBeograd

Posted 09 May 2011 - 10:21 PM

Mislim da bi za HD5850 ipak trebao da imas 4 jezgra.
  • 0
Phenom II 960t x4 4,0GHz @ CM TX2/4GB DDR3 1700MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4N98TD EVO /HD6950 1GB Sapphire (Unlocked & 940/1375 1.2v)/WD 1,5TB 15EARS 64mb /Thermaltake v3/Chieftec CFT-750-14CS 750w/Acer x223HQ

#19 p@jseR

p@jseR

    KGB Master Sergeant

  • CS Alfa Admins
  • 1,097 posts
  • LocationValjevo

Posted 10 May 2011 - 02:35 AM

Ma polako, ne zuri mi se jer stvarno ne opterecujem komp, igram samo CS. Da li pametno uzeti phenom II x4 na 3.4ghz, prilicno mu je pristojna cena a bice verovatno i jeftiniji kad budem kupovao. Koji bi ti procesor izabrao da sada kupujes, naravno ne nesto od preko 15k?
  • 0
Serbon

#20 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 10 May 2011 - 02:41 AM

Pa pazi u crysisu ne bi imao razlike,dok u BC2 i strategijama bi (nekoliko frejmova,ali nista specijalno) To bi donekle mogao da nadomestish vecim klokom. Za sada ne uzimaj nista,jos malo pa izlazi amd buldozer,30-60% bolje perfomanse. Cena nepoznata,ali recimo od 180-xxx eura. Njegovim izlaskom pasce cene starijih amd proc. Evo ako se ne varam ima nov x6 1090t za 14 000 din.
  • 0