Jump to content


Photo

sta da menjam ? :D


  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#21 p@jseR

p@jseR

    KGB Master Sergeant

  • CS Alfa Admins
  • 1,097 posts
  • LocationValjevo

Posted 10 May 2011 - 03:04 AM

Brate, meni krajzis i ovako, sa 5750, radi kao sat na sve max, fps nisam gledao ali je stvarno tecno ni malo ne secka. Nista onda, cekamo buldozer xD
  • 0
Serbon

#22 m.L

m.L

    KGB Master Sergeant

  • Members
  • 1,378 posts
  • LocationBeograd

Posted 10 May 2011 - 03:50 AM

Nema vajde od cekanja Buldozera, ploca za njega normalna ce biti skupa.

Da sad uzimam, uzeo bih Phenom II 955, smesna mu je cena sad...

Btw, tek sada skontah da si otkljucao jedno jezgro. Moze onda taj HD5850 100%, ako su sva tri jezgra ok.
  • 0
Phenom II 960t x4 4,0GHz @ CM TX2/4GB DDR3 1700MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4N98TD EVO /HD6950 1GB Sapphire (Unlocked & 940/1375 1.2v)/WD 1,5TB 15EARS 64mb /Thermaltake v3/Chieftec CFT-750-14CS 750w/Acer x223HQ

#23 Necro^ftw

Necro^ftw

    KGB Corporal

  • Members
  • 116 posts

Posted 10 May 2011 - 06:22 PM

Jel dobar proc X4 640?Ili ima neki boli za te pare?Grafa je 5750!
  • 0

#24 Barumbarum

Barumbarum

    Scene Informer

  • Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 10 May 2011 - 06:28 PM

Chemu kupovina Buldozera(Bar tek kad izadje sa tom PumpUP cenom) kad sa x6 ima da se gemblaju igre josh ihaa.. ?(uzeti u obzir da i chak i x4 je ne toliko zastupljena zahtevnost za igre? Osim za neki ozbiljniji rad na PC-u?
  • 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#25 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 10 May 2011 - 06:54 PM

na top 890fx ploce moci ce buldozer uz update biosa :D
A 5750 nema sanse da moze da gruva krizu na max i da lepo radi :) Na XP-u,sa nizom rezolucijom i nekako,al to opet nije max ;)
  • 0

#26 m.L

m.L

    KGB Master Sergeant

  • Members
  • 1,378 posts
  • LocationBeograd

Posted 10 May 2011 - 10:08 PM

1280x1024 sve na high, radice Crysis skroz ok sa HD5750.

Athlon II X4 je ok, ali ako za 1k vise dobijas Phenom II 955 BE, naravno da je sada on best-buy.

Otkljucan mnozilac, L3 kes, koliko toliko je jaci...
  • 0
Phenom II 960t x4 4,0GHz @ CM TX2/4GB DDR3 1700MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4N98TD EVO /HD6950 1GB Sapphire (Unlocked & 940/1375 1.2v)/WD 1,5TB 15EARS 64mb /Thermaltake v3/Chieftec CFT-750-14CS 750w/Acer x223HQ

#27 p@jseR

p@jseR

    KGB Master Sergeant

  • CS Alfa Admins
  • 1,097 posts
  • LocationValjevo

Posted 10 May 2011 - 10:52 PM

na top 890fx ploce moci ce buldozer uz update biosa :D
A 5750 nema sanse da moze da gruva krizu na max i da lepo radi :) Na XP-u,sa nizom rezolucijom i nekako,al to opet nije max ;)

Ja ti kazem da radi, e sad mi zao sto nisam pogledao fps a nemam vise instaliranu.
  • 0
Serbon

#28 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 11 May 2011 - 01:46 AM

Radose 2011 je godina :) ne sporim nista,ali nazvati nekoga gamerom ko igra na 1280*1024 je smesno :) (barem po pitanju crysisa,a i jos dosta "nabudzenih igrica"). Upalite igru na win7 (dx11 tj 10 za krizu) pri 1080p,ultra high,i neka mu min fps ne pada ispod 25,e to se zove "lepo radi" ;)
  • 0

#29 m.L

m.L

    KGB Master Sergeant

  • Members
  • 1,378 posts
  • LocationBeograd

Posted 11 May 2011 - 01:52 PM

Razumem te, ali ima nas koji jos uvek volimo da igramo na manjim monitorima. :P
  • 0
Phenom II 960t x4 4,0GHz @ CM TX2/4GB DDR3 1700MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4N98TD EVO /HD6950 1GB Sapphire (Unlocked & 940/1375 1.2v)/WD 1,5TB 15EARS 64mb /Thermaltake v3/Chieftec CFT-750-14CS 750w/Acer x223HQ

#30 AyS^

AyS^

    Administrator

  • Administrators
  • 6,362 posts
  • LocationBeograd

Posted 11 May 2011 - 02:00 PM

^ nisi true.... :(
  • 0
Posted Image
Posted Image

#31 Goce

Goce

    KGB Sergeant

  • Members
  • 374 posts

Posted 11 May 2011 - 07:06 PM

Radose 2011 je godina :) ne sporim nista,ali nazvati nekoga gamerom ko igra na 1280*1024 je smesno :) (barem po pitanju crysisa,a i jos dosta "nabudzenih igrica"). Upalite igru na win7 (dx11 tj 10 za krizu) pri 1080p,ultra high,i neka mu min fps ne pada ispod 25,e to se zove "lepo radi" ;)

E pa sad ima gamera koji su "performance" i oni koji pate za tim da imaju high detalje,rezoluciju itd . Zasto je smesno ? Jel logicnije da stavis manju rezoluciju i da ide sve glatko ( na high detaljima ) nego da ceras rezoluciju dok se boje ne rastope . Nema tu bog zna neke razlike . msm mozda sam te pogresno shvatio neznam da li si mislio igrati DANAS na toj rezoluciji ili uopste?

Edited by Goce, 11 May 2011 - 07:06 PM.

  • 0

#32 p@jseR

p@jseR

    KGB Master Sergeant

  • CS Alfa Admins
  • 1,097 posts
  • LocationValjevo

Posted 12 May 2011 - 01:09 AM

E terate me da instaliram igricu opet sutra kad podignem Win 7 i da izmerim fps. Secam se dobro da sam spichio max rezoluciju i sve i nije seckalo, ali uopste!
I btw Krajzis puno smara a najvise me nervira sto prangijam lika sa 20 metkova i on i dalje puca u mene. Kad ce vise napraviti realnu ratnu igricu sa super grafikom? Hocu da pucnem pistoljem lepo neprijatelja i da padne odmah. Do tada sve ovo nije istina.
  • 0
Serbon

#33 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 12 May 2011 - 01:14 AM

a to sto ti predjes igru i ubijes 12123123 likova? :D To ti ne smeta :P Za opusteni igranje krize,treba ti 5870,ili gtx560. (naravno klokovani 5850 i gtx460) :D Sve ispod,jednostavno nije to to :pk:
  • 0

#34 Barumbarum

Barumbarum

    Scene Informer

  • Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 12 May 2011 - 07:42 AM

E pa sad ima gamera koji su "performance" i oni koji pate za tim da imaju high detalje,rezoluciju itd . Zasto je smesno ? Jel logicnije da stavis manju rezoluciju i da ide sve glatko ( na high detaljima ) nego da ceras rezoluciju dok se boje ne rastope . Nema tu bog zna neke razlike . msm mozda sam te pogresno shvatio neznam da li si mislio igrati DANAS na toj rezoluciji ili uopste?


Nema takvih gamera.Tj. ima ali to su Casual-chine najgore.Oni koji igraju igru zato sto im je ''cool'',''simpatichna'',''gotivna'',''do jaja'' i slichno.Kad predje igru,ne zna zasto je presao ni o chemu se radilo.Dakle to nisu gejmeri to su Weekend Warrior-i


Kad ce vise napraviti realnu ratnu igricu sa super grafikom? Hocu da pucnem pistoljem lepo neprijatelja i da padne odmah. Do tada sve ovo nije istina.


Nikad.Nema svrhe praviti ovako nesto,(Bar ne ovaj deo da ''covek umire iz metka'' ljudi ce je preci igru za 2-4h.Ko ce onda pokriti (I-onako-unapred-predvidjen) minus?MP da ali SP nikad...
  • 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#35 Goce

Goce

    KGB Sergeant

  • Members
  • 374 posts

Posted 12 May 2011 - 01:23 PM

Ko kaze da nema ? ... Gamer ako ima HIGH END PC? .. Objesi to macku o rep ... Ima lik zivi ovdje (u mom kraju) koji ima ajmo reci low/medium PC , napustio je skolu prije 7 godina i igra igrice sve do danas , napolju da ga vidis to je nemoguce . Igra vecinu igrica "novih" ( ne bas najnovijih ) iako laguje ko ...... i svaku igru koju je preso zna svaki cosak u njoj.

Izvinjavam sena offtopicu

@topic
Ja preporucujem da procitas onaj topic sto je Ivan postavio . Grafa se cini sasvim OK

Edited by Goce, 12 May 2011 - 01:29 PM.

  • 0

#36 Barumbarum

Barumbarum

    Scene Informer

  • Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 12 May 2011 - 02:39 PM

Nemoj da se izvinjavash za off,poceli smo konverzaciju najnormalnije,bez ikakvog flejma tako da,ne vidim sto bi se izvinjavao a i donekle dotachinje temu.

@topic..

Iskreno nemogucnost(a mozda i lenjost(ne ulazim u pricu)) je sasvim drugo od ''performance''.Ne postoji pravi gejmer koji kaze ma ne treba mi nova mashina,ja cu da igram dok komp ne bude mogao da pokrene igru.Isti taj o kome pricash,sumljam da bi se odrekao high end pc-a,naspram performansi(sta god da bi to trebalo da predstavlja sto si naveo.)

Drugo s takvom mashinom moze samo da dobije nervni slom na novijim igrama,ili da igru u opste ne pokrene.Hard,extreme,nightmare (svi modovi iznad normal) su donekle nemoguci po samom gameplay-u(zavisno od igre).,a josh mashina u kojoj seku igre,pa razmisli o samom rezultatu..
Samo sam to pokusao da ti objasnim.Biti HC ili Casual naravno da zavisi od one mere koliko volish time da se ''bavish'',tj koliko te ispunjava..
  • 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#37 cetonx

cetonx

    /dev/null

  • Global Moderators
  • 3,824 posts

Posted 15 May 2011 - 07:06 PM

A mi smrtnici koji igramo samo LoL , CS i WC3 sta ce nam jace masine? :)
  • 0

Changchung


#38 IvaNftw

IvaNftw

    KGB alfa admin

  • Global Moderators
  • 2,287 posts
  • Locationtri lepe

Posted 15 May 2011 - 10:26 PM

Da se hvalite u kraju :D
  • 0

#39 cetonx

cetonx

    /dev/null

  • Global Moderators
  • 3,824 posts

Posted 17 May 2011 - 06:55 PM

Jak mi pa kraj, zivim na selu xD
  • 0

Changchung