Jump to content

Photo

Pazite se napada na vas Diablo3 acc

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 no name

no name

KGB Warrant Officer

• Members
  • 2,694 posts

Posted 15 July 2012 - 11:38 AM

E ovako danas sam dobio email od blizzard-a ( laznog ), sva sreca nisam otvarao jer mi je odma bilo sumnjivo zasto mi nije bilo u Inbox-u vec u Junk pa sam cimao baruma i on je potvrdio da je lazan i da dolazi iz kine. Email i sve je skoro pa toliko verno da mozete vrlo brzo da nasednete. Samo da mi je znati odakle im email moj al vidim da nisam prvi od jutros vec da salju ljudima.

Evo kako izgleda takav jedan email njihov:

Posted Image

Linkove sam obrisao..

Edited by TonY_MontanA*, 15 July 2012 - 11:45 AM.

• 1

#2 TeaseR

TeaseR

Duvaj ga

• Members
  • 1,816 posts
  • LocationSomewhere in the middle of nowhere!

Posted 15 July 2012 - 12:13 PM

I ja sam isto dobio taj mail i kada sam kliknuo na link preko mozile, izbaci mi ovo: http://i48.tinypic.com/282j9j7.png
Tako da nisam ni ulazio.
  • 1

#3 no name

no name

KGB Warrant Officer

• Members
  • 2,694 posts

Posted 15 July 2012 - 12:43 PM

Da to je i meni izaslo.. Pazite se postali su toliko opasni da je to haos...
  • 0

#4 Barumbarum

Barumbarum

Scene Informer

• Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 15 July 2012 - 03:38 PM

Tachno scam email.Emailovi dolaze iz KIne, imajte u vidu da pravi email moze da stigne samo sa battle.net a ne sa battle.com(odakle ovi stizu) Battle.com je prazna stranica domen koji se prodaje drze neke kretenske online igre.

Elem blizard kad je account pod bilo kakvom istragom,zakljucava isti account dok se ne resi situacija.

Na linku sam bio,link je identican blizardovom sajtu,samo sto retardi su napravili generalno US battlenet scam sajt.A mi smo u evropi jelte.Kao i svaka druga firma nikad vam nece traziti da verifikujete vash account osim u slucaju da ste prijavili da vam je account hakovan,pa se trazi legitimni dokaz da je to vash account.

Toliko..
  • 2
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#5 Ivus

Ivus

KGB Sergeant

• Members
  • 278 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 16 July 2012 - 04:49 PM

Meni je isto stigao takav email, a u zivotu nisam blizzardovu igru igrao, a kamoli diablo
  • 0

#6 Nemanja*

Nemanja*

Jedna je Srbija, kurvi je mnogo

• CS Alfa Admins
  • 548 posts
  • LocationBeograd

Posted 17 July 2012 - 08:09 PM

Stiže i meni sinoć, ali na tamo neki mail, koji ne koristim za Diablo :psiho:
  • 0

Fight for honor, fight for your life Pray to God that our side is right. Although we won I still may lose, until I make it home to you
I see our mothers filled with tears, grew up so fast where did those years go? Memories won't let you cry, unless I don't return tonight

KGB KZ - 193.104.68.65:27019
KreedZ <3

#7 twisted PlanetaR system

twisted PlanetaR system

Grimoirium Xasthur Daemonolatry

• Banned
  • 3,093 posts
  • LocationPostojbina Xaoca i GREHA!

Posted 19 July 2012 - 03:40 AM

pregledah sad mailove i vidim na ovom shto mi je bio hakovan da je poslato i za diablo..i za wow..ponovo...hvala na infu imate chast od mene.
  • 0
No matter how strong, you're going to fail. You are going to get knocked down. You are going to get swallowed by the darkness. Our world is adamant on this simple truth. What separates the strong from the weak, however is their willingness to try again. To get back up. To step out of the darkness. Giving up is for the weak. To never stop, to always keep trying no matter the failures, no matter your mistakes, no matter how hard the world tries to stop you, that is strength!!!!