Ovako,udjem u csgo i naravno radi sve okej ..konektujem se na server igram neko vreme ,
menjaju se mape na tom serveru i sve radi okej, cim izadjem sa tog servera i probam neki drugi ,
krene da se konektuje i odjednom zabode csgo i izbaci da moram "close program" because csgo stop
working , da li mozda neko bilo ko zna u cemu je problem, juce sam dobio i ban na kompetiv
Hvala na pomoci

Pomoc
Posted 16 December 2013 - 12:38 PM
Posted 16 December 2013 - 01:36 PM
Ban si dobio zato sto si izasao i nisi se vratio u igru pa te kazni pola sata da ne mozes competitive da igras..
A sto se tice ovoga sto ti izlazi iz igre, i meni se nesto slicno desavalo al otkad sam stavio sve na LOW pre neki dan ni jednom mi nije izaslo iz igre i pisalo "close program".. Tako da moj ti je savet da sve u Video Options stavis na low i onda probaj, meni je na svakom menjanju mape pucala igra.. Ako ti ovo ne pomogne stvarno ne znam sta ce jer ja sam posle svake odigrane partije sam izlazio iz igre i vracao se da mi ne bi zabolo..

Posted 16 December 2013 - 05:28 PM
Ja sam imao problem sa izbacivanje, resava se tako sto stavis sve na LOW, i nemoj da minimiziras nikad u toku igre i tad zna da izbaci.
Posted 17 December 2013 - 04:16 PM
http://www.kgb-hq.co...hange-aresenje/
Probaj, mada volim li ga
Edited by cetonx, 17 December 2013 - 04:16 PM.
Changchung
Posted 17 December 2013 - 04:20 PM
cetonx odradio sam i ja to sto si postavio na pocetku, al sam video na guglu isto to, i morao sam da reinstal posle toga igricu jos vise mi je zabadalo posle toga.. Al cim sam stavio LOW na sve prelepo mi radi

Posted 17 December 2013 - 06:02 PM
Meni uopste ne zabada igra, a komp mi je krshina
Changchung