Jump to content

Photo

Pomoc oko Counter Strike Global Offensive

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Zoran4SpawN

Zoran4SpawN

KGB Soldier

• Members
  • 5 posts

Posted 28 December 2013 - 02:45 PM

Ljudi pomagajte pokusavam vec nedeljama da instaliram cs go.
Kada pokrenem instalaciju sve super radi, medjutim kada dodje do 100 % , 0 second download, tako stoji i nakon minut, dva zablokira mi komp i posle nekog vremena mi izbaci poruku :

"An error  occurred while updating Counter-Strike Global Offensive (corrupt update files)

See the Steam support site for more information"

udjem posle na site i pise kao da obrisem appache folder... izdajem iz steama, odem u d/mygames/steam i obrisem APPACHE" otvorim opet steam krene updating i opet na 100 % stane i opet izbaci istu poruku

Pre mi se desavalo isto dok sam redovno igrao cs, ali samo sam reinstalirao steam i sl put kad instaliram cs go lepo radi... ali sada nece pa nece

I jednom prilikom nakon reinstalacije steama updajte mi je directx 11 i posle toga proradi cs go... a sada sam reinstalirao wind update ga, directx9, mislio sam da ce opet steam sam updajtovati directx ako bude potrebno ali nije, kao da nesto koci kao da ima neka blokada i nemoze da updejtuje ili vec sta :/ ...a ne znam gde da skinem 11 za wind xp

p.s. losiji mi je komp ali mogu da igram fps 60/80/100 sve zavisi

procesor Intel pentium dual cpu e2160 @ 1,80ghz 1,78ghz

2gb ram

nvidia geforce gt 610 msi 1gb

evo slike sto mi izbaci :

1pbj4m.jpg

Edited by Zoran4SpawN, 28 December 2013 - 02:49 PM.

• 0

#2 rewq

rewq

Dvorska Luda

• CS Beta Admins
  • 673 posts
  • LocationSherwood Forest

Posted 28 December 2013 - 02:51 PM

Meni se isto nesto slicno desilo al ne mogu da se setim kako sam resio to.. Probaj ovo - reinstaliraj igru pa onda idi tamo gde je instaliran csgo ides library pa desni klik na csgo pa properties pa Browse local files i tu obrisi ceo taj folder i probaj sve iz pocetka, ako ne resi ovo onda sacekaj da ti se neko malo strucniji za to javi :)

• 0
<3 Beta4Life <3

#3 Zoran4SpawN

Zoran4SpawN

KGB Soldier

• Members
  • 5 posts

Posted 28 December 2013 - 02:54 PM

Jesam probao sam i to, vec nedelju dana se mucim oko instalacije cak sam i wind reinstalirao... ali ajde pokusacu opet na svezem reinstaliranom wondovsu

• 0

#4 rewq

rewq

Dvorska Luda

• CS Beta Admins
  • 673 posts
  • LocationSherwood Forest

Posted 28 December 2013 - 03:04 PM

A jbg sad ne mogu tacno da se setim kako sam ja to sredio jer se i meni slicno desilo al msm da sam ovako i idi kad instaliras Verify integrity of game cache..

• 0
<3 Beta4Life <3

#5 Zoran4SpawN

Zoran4SpawN

KGB Soldier

• Members
  • 5 posts

Posted 28 December 2013 - 03:07 PM

isao sam i to... :) ici cu opet sad kad mi instalira :)

• 0

#6 Zoran4SpawN

Zoran4SpawN

KGB Soldier

• Members
  • 5 posts

Posted 28 December 2013 - 05:14 PM

opet isto :/

• 0

#7 Barumbarum

Barumbarum

Scene Informer

• Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 28 December 2013 - 05:48 PM

DirectX 11 ne postoji za XP,samo za windows 7.

Moguce da te i hardware zeza.VIdi skini Hard Disk sentinel pa skeniraj stanje HDD_a.Vidi proveri i ram memoriju..ako imash negde nadji neki stap pa zameni sa tvojim.

• 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#8 Zoran4SpawN

Zoran4SpawN

KGB Soldier

• Members
  • 5 posts

Posted 29 December 2013 - 02:47 PM

Sad sam reinstalirao windows, ne znam od poslednjeg updejta cs go meni se sve sjeb*****... sve sam pokusavao nece nista :/

• 0