Je l ovo nema topic za fifu 14 ili ja ne mogu da nadjem? :D Je l igra neko? I je l ima jos neko problem da nema komentatora? :D

Fifa 14
Posted 05 February 2014 - 11:31 AM
Posted 05 February 2014 - 01:23 PM
Nema topic za fifu zasto sto se Fifa 14,nikada se nije pojavila na netu.Prost razlog je zato sto nije krekovana.Sve sto nadjesh po netu verovatno je neki random krsh preimenovan u poznate scenske grupe.
Komplikovaniji razlog je da se EA pobrinula da Fifa ima allways online zastitu.To znaci da moras da budesh konektovan oniline na EA servere preko svog accounta na kom je CD_key i gde ti njihov server u pozadini svakih 1h proverava autentichnost cd_key-a.
Ta zastita je na zalost "unbreakable",ali dolazi sa rizikom za "proizvodjacha" da i posle 10godina ako upalis fifu da igrash..EA server mora da bude online da bi mogao da je igrash.

Posted 05 February 2014 - 01:26 PM
?:D Ja igram fifu ima nedelju dana i sve je super osim sto nema komentatora. :D +offline igram naravno
Posted 05 February 2014 - 06:15 PM
Ajde da ti objasnim ukratko al cim vidim da imash taj stav kontam da je uzaludno objashnjavati.
Fifu koji ti igrash,koja je krekovana od strane random coveka,(posto FIfa 14 izdanja od scenskih grupa nema),jede ti u proseku 15-20% vishe resursa na kompu nego kad ga krekuju poznate grupe.Razlog svega toga je sto random likovi krekuju igru tako sto zaobilaze zastite,ne razbijaju ih i uklanjaju,jer boze moj za to ti treba malo vishe koderskih sposobnosti.
Zaobilazenje zastita dovodi da zastite svo vreme okidaju,ili ti pokusavaju da se aktiviraju,zbog nepravilnog kodiranja tj krekovanja..i samim tim nateze ti Ram memoriju i Procesor.A u igri pride i grafiku,posto se zastite danas implemenitraju i u samu igru.Npr nije lepo krekovana igra pa ne cujes komentatora to je jedan od "okidacha" zastite u igri.A tu je sigurno i drop FPS_a,(opet vezan za nepravilno kodiranje kreka)koji ti nateze grafu dodatno..koji ne primecujesh verovatno,jer fifa radi na 30-60fps-a pa FPS i nije toliko bitan.
Dok scenske grupe,skidaju zastitu,unistavaju je..i samim tim ne postoji "curenje resursa".
Al kontam te,boli te k mozes da igras igru radi i to je to.

Posted 06 February 2014 - 09:42 AM
Haha sada kapiram :D E bas to. Igram je kakva god da je :D
Posted 30 September 2014 - 10:48 PM
kad li ce ta ffia 15 jebes ga?