Jump to content

Photo

DVI problem

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 powaaa

powaaa

Sex-addict

• Members
  • 1,268 posts
  • LocationCuprija/BG

Posted 14 January 2015 - 08:21 PM

Kupio sam DVI u VGA adapter, ubodem ga u komp, prikljucim monitor na njega monitor kaze da ne detektuje nista, isto mi se desava i sa HDMI kad povezem TV, ne znam do cega je, kako da resim ovo, da li neka precica na tastaturi ili da preko VGA na kompu spojim TV pa onda komp preko VGA?

• 0
steam: powaaaRF
SAMO OŠTRO!

#2 Barumbarum

Barumbarum

Scene Informer

• Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 16 January 2015 - 03:53 PM

Boze powa jbte, pa na dugmicima od monitora moras da namestish DVI mode, isto tako i za HDMI na TV-u da se prebaci na HDMI(na tv-u bi trebalo preko daljinskog).

Kakve precice jbte na keyboardu :)

• 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#3 powaaa

powaaa

Sex-addict

• Members
  • 1,268 posts
  • LocationCuprija/BG

Posted 16 January 2015 - 10:34 PM

Nema te opcije, jbg da li je moguce da mi monitor ne podrzava?

• 0
SAMO OŠTRO!

#4 Barumbarum

Barumbarum

Scene Informer

• Administrators
  • 4,113 posts
  • LocationBeogradski olosh!

Posted 17 January 2015 - 09:27 AM

Kad bolje razmislim da.. ako monitor nema DVI/HDMI/Display Port izlaz verovatno ne podrzava.Ti nastavci VGA to HDMI i slicni sluze kao zamena u slucaju da nemash odgovarajuci kabl.Sto znaci da prvenstveno mora da podrzava(i da ima izlaz i da mozes da promenish "mode-ove" na onim dugmicima na monitoru").

Google-aj HDMI/DVI/Display port kako izgledaju pa okreni monitor i vidi pozadi dal imaju jbga.To je najlakse reshenje. :)

Vidi neki su skoro identichni kao USB pa dobro zagledaj da li je to to.

• 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#5 powaaa

powaaa

Sex-addict

• Members
  • 1,268 posts
  • LocationCuprija/BG

Posted 17 January 2015 - 12:37 PM

Nema brate, ima samo vga, tako da mi dzabe ovaj adapter, ali posto mi tv ne cita hdmi, iz ko zna kog razloga, u ovaj dvi cu da povezem TV, bar neku korist da imam, samo mi zao sto sam bacio pare na 5m hdmi kabla, a nikako nece da mi procita.

• 0
SAMO OŠTRO!

#6 djux

djux

KGB Corporal

• CS GG Admins
  • 190 posts

Posted 17 January 2015 - 04:39 PM

Mozes li samo da napises koji je model TV-a?

• 0

#7 powaaa

powaaa

Sex-addict

• Members
  • 1,268 posts
  • LocationCuprija/BG

Posted 18 January 2015 - 06:20 PM

TV je neki FOX monitor je LG 20M35

• 0
SAMO OŠTRO!

#8 djux

djux

KGB Corporal

• CS GG Admins
  • 190 posts

Posted 25 January 2015 - 04:41 PM

sad guglao malo, u specu monitora ne pise da podrzava hdmi, tk da i ako ima port, beznacajan je. A dosta tih tv-a, kao i oni vox imaju problema sa povezivanjem, cak i kad sve lepo radi, nekad samo odjednom nece, bez nekog razloga, pa posle nekog vremena samo proradi. Ali uglavnom moraju biti iskljuceni iz napajanja i komp i tv, pa kad povezes ukljucujes komp pa tv. 2 sata sam pokusavao jednom sve i svasta, guglao, instalirao neke drajvere i onda sam procitao da lepo pise na kartoncetu od kabla xD

• 0

#9 powaaa

powaaa

Sex-addict

• Members
  • 1,268 posts
  • LocationCuprija/BG

Posted 26 January 2015 - 03:46 PM

Uzeo sam laptop od brata, povezao HDMI sa TVom, sve radi. Moracu da nosim komp u servis da vide da li mi rade svi izlazi, jer mi je nejasno, prikljucim TV na HDMI ili na DVI adapter i cuje se zvuk iz zvucnika kao kad ubodem USB, ali se nista ne desava, probao sam da prikljucim i na integrisani HDMI i na ovaj od grafike, brisao i instalirao sve moguce verzije drajvera i nista ne radi. Najgore ce biti ako moram da ga saljem u Emmi i da mi uzmu komp na mesec dana, poludecu.

• 0
SAMO OŠTRO!