Jump to content


Photo

Zahtevi za unban


 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Joe

Joe

  KGB Master Sergeant

 • CS Alfa Admins
 • 1,336 posts

Posted 09 July 2008 - 11:16 AM

Datum poslednje izmene: 07.07.2011

Ukoliko ste banovani na nekom KGB CS serveru, a smatrate da niste to zaslužili ili pak želite da se izvinite možete ovde zatražiti zahtev za unban:

OBAVEZNO UPIŠITE SVE PODATKE IZ DOLE TRAŽENIH 7. TAČAKA ILI SE VAŠ BAN UOPŠTE NEĆE RAZMATRATI I OBAVEZNO PRVO PROČITAJTE PRAVILA SERVERA: http://www.kgb-hq.co...vila-ponasanja/ !

U zahtevu za unban morate napisati sledeće:

1. Server na kojem se desio ban (alfa, beta, dm, gg)
2. Vaš Steam ID
3. Vaš IP (www.cmyip.com)
4. Vaš nick koji je tada bio na serveru
5. Mapa koja se igrala na serveru kad je pao ban
6. Datum i vreme kada se desio ban
7. Napišite vaše mišljenje o situaciji

NAPOMENA 1: Šta god da se desilo na serveru, NEMOJTE pisati nervozne i bezobrazne postove jer time nećete ništa rešiti. Jednostavno napišite tražene podatke i vaše mišljenje o situaciji. Svako nepoštovanje i vređanje admina će dovesti do brisanja vašeg posta i BAN se neće uzeti u razmatranje.

NAPOMENA 2: Ovo je tema samo za public servere, ClanWar serveri služe samo za mixeve i mečeve i tamo nema šta admin da "ne valja", tako da na tim serverima nije dozvoljeno "public" igranje i samim tim nema šta da se iko žali sto ga je admin kikovao ili banovao na CW serveru osim ako se to nije desilo u toku nekog mix-a ili meča.

NAPOMENA 3: Ovde se traži unban samo ako ste dobili vremenski ban za ponašanje na serveru, zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj community, ostavljanje IP adrese drugog servera, zabranjeno je vređanje drugih igraca kao i vredjanje na verskoj i nacionalnoj osnovi. Ako ste banovani zbog cheat-a neće biti unban i nemojte bezveze postovati osim ako posedujete svoj DEMO date situacije shodno savetu datom u pravilima servera. Pre postovanja u ovoj temi pročitajte pravila servera koja se nalaze na ovoj temi: http://www.kgb-hq.co...a-na-serverima/ kako bi bili izbegnuti nepotrebni postovi.

NAPOMENA 4: Pošto admini ovde nisu debili niti deca, već jednostavno i oni imaju fitilj, može da se desi da pogreše i ako se ovde žalite na admina lepo postujte situaciju itd prema gore navedenim uputstvima i rešiće se. Zabranjeno je psovanje, vređanje, pretnja i napadanje admina i ako se tako budete žalili samo će vas svi "napušiti" i ništa nećete postići osim da se još iznervirate i da se još više zaglavite na forumu i dobijete i ovde ban.

NAPOMENA 5: Možete postovati žalbu na ban samo ako je ban MLAĐI od 72 sata. Sve preko toga nećemo razmatrati!

NAPOMENA 6: Nemojte zahtevati DEMO, admin ni u jednom slučaju nije dužan da vam pravda svoj ban ili bilo šta dokazuje. Uvek će se više verovati adminu nego vama jer su admini provereni ljudi sa dugogodišnjim stažom na KGB serverima.

Znači bez nervoze i ljutnje, ovo je samo igra čiji je cilj druženje i zabava. Ko bude psovao i pisao nervozne žalbe, iste neće biti razmatrane.

Nemojte da omalovažavate i napadate admine jer niste svesni koliko su oni posvećeni praćenju situacije na serveru da bi svima bilo bolje, tako da svakako imaju pravo na grešku.

Molimo sve članove KGB foruma koji nemaju osnova da pišu na ovu temu, da se ne upuštaju u bilo kakvu raspravu ili davanje komentara u suprotnom user moze dobiti opomenu (warn).

Hvala na razumevanju, KGB team.
 • 24

#2 kwazimodo

kwazimodo

  KGB Soldier

 • Members
 • 6 posts
 • LocationBelgrade

Posted 02 March 2015 - 12:15 PM

1.kgb alfa

2.nemam pojma sta je ovo

3.109.245.166.244

4.kwazimodo

5.inferno

6.02.03.15- u 12.02

 

 

kakav crni aim??ubijem prvi put trojicui i odma aim!uzeo sam onu sacmaru, kao pandur, stao u stek i sacekao da istrci neki lik , ubio sam ga uzeo mu kalas i ubio jos dvojicu da bi me ubili.

prvo, nisam igrao cs 3 god, i tek sam poceo.imam 38 god i ne pada mi na pamet niti znam da koristim hakove.....verovatno sam ubio admina pa se iznervirao.

ako postoji mogucnost da se vidi snimak partije pa da i sami vidite da sam samo srecni noob a ne neki lik sa hakom!

ako cete zbog toga da banujete ljude stvarno ne znam....ili da stavljate administratore koji znaju da rade svoj posao ili da se manemo igranja kod vas!

pozdrav , svako dobro!

 
 • 0

#3 Barumbarum

Barumbarum

  Scene Informer

 • Administrators
 • 4,113 posts
 • LocationBeogradski olosh!

Posted 02 March 2015 - 04:55 PM

Pozdrav,

Kako sam primetio ti si banovan na ovom serveru :

http://www.gametrack...04.68.50:27066/

Ovaj server je tj ko god da ga drzi, iskoriscava nase ime u svrhu punjenja svog servera.Verovatno neka deca koja nisu svesna sta rade.Proces menjanja imena servera je u toku, a na adresu na kojoj treba da se obratis stvarno ne znam da te uputim.Mi ti ovde stvarno ne mozemo pomoci, iz prostog razloga sto nasi serveri nisu aktivni vise od 6 meseci.

Svako dobro.


 • 0
*primitivizam je kao nauka,znanje se stiche godinama* Posted Image

#4 kwazimodo

kwazimodo

  KGB Soldier

 • Members
 • 6 posts
 • LocationBelgrade

Posted 03 March 2015 - 09:00 AM

a ok.nisam znao. pre 3 godine kgb serveri su bili sjajno mesto za igru.ocigledno je neko iskoristio ime.poz svako dobro.


 • 0